Kosten

Kosten

Bent u op zoek naar een deskundige, betrokken en betaalbare advocaat in Groningen en Drenthe? Maaike Holthinrichs vindt het belangrijk dat rechtsbijstand voor iedereen beschikbaar is en is van mening dat iedereen een advocaat moet kunnen inschakelen.

Een oriënterend gesprek van 30 minuten bij Holthinrichs Advocatuur is altijd gratis en vrijblijvend. Aarzel daarom niet om contact op te nemen voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden.

Deskundig, betrokken en betaalbaar

Bij Holthinrichs Advocatuur bent u aan het juiste adres, wanneer u een deskundige, betrokken en betaalbare advocaat zoekt. In het bepalen van het uurtarief houdt Maaike Holthinrichs er rekening mee dat de rechtsbijstand voor iedereen betaalbaar moet blijven.

Daarom geeft Holthinrichs Advocatuur vooraf een inschatting van de verwachte tijd en kosten voor een procedure. Gedurende de looptijd van de procedure houdt Maaike Holthinrichs u op de hoogte, zodat u na afloop nooit voor vervelende verrassingen staat.

Gefinancierde rechtshulp

Vaak bestaat het beeld dat het inschakelen van een advocaat erg duur is. Maar wist u dat u wellicht in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp via de Raad voor de Rechtsbijstand of voor bijzondere bijstand bij uw gemeente?

Raad voor de Rechtsbijstand

Wanneer u voldoet aan de gestelde voorwaarden op het gebied van inkomen en vermogen, kunt u via Holthinrichs Advocatuur gefinancierde rechtsbijstand aanvragen bij de Raad voor de Rechtsbijstand.

U betaalt dan een eigen bijdrage per procedure, de hoogte hiervan is afhankelijk van uw fiscaal jaarinkomen en vermogen. Wordt u naar de Raad voor de Rechtsbijstand verwezen door het Juridisch Loket? Dan ontvangt u nog een extra korting.

Maaike Holthinrichs kan het regelen van gefinancierde rechtshulp bij de Raad voor de Rechtsbijstand volledig voor u uit handen nemen. Zo heeft u geen omkijken naar de financiële rompslomp en kunt u zorgeloos gebruik maken van een deskundige advocaat.

Bijzondere bijstand

Valt u binnen de laagste inkomenscategorieën? Ook dan heeft u recht op rechtsbijstand. In de meeste gemeenten kunt u daarvoor bijzondere bijstand aanvragen. Hierbij vergoedt de gemeente de procedurekosten en kost het u geen geld.

Vraag een gratis oriënterend gesprek aan

Wilt u een vrijblijvend, oriënterend gesprek van 30 minuten aanvragen bij Holthinrichs Advocatuur? Of heeft u vragen over de kosten van het inhuren van een advocaat voor een procedure? Neem dan direct contact op met Maaike Holthinrichs.